• Ljusdesign. Smidigt, enkelt och elegant

  • En del av Revvma EL AB

  • Ljusdesign. Smidigt, enkelt och elegant

Om oss

 

Baca Lighting är ett belysningsföretag som grundades 2003. Vi är certifierad partner med Signify med specialisering inom Color Kinetics, Philips Dynalite och Modular. Vi erbjuder belysningslösningar och produkter av hög kvalité till både privata och offentliga miljöer.

 

Vi tror på smart belysning. Därför är vårt mål att leverera en elegant och ett mer prisvärt sätt att kontrollera och automatisera belysning, musik, video, säkerhet och energi i ett rum eller genom hela byggnaden.

 

Idag jobbar vi på Baca Lighting och våra certifierade integratörer med hem och företag för att leverera en fullt integrerbar belysningskontroll och byggnads automationslösningar. Med vårt system Philips-Dynalite som stomme kan vi samverka med de flesta märkena inom konsumentelektronik, energi, belysning och larmsystem. Detta för att säkerställa ett ständigt växande av system som arbetar tillsammans i ditt hem eller företag, vilket leder till ett användarvänligt system.

 

Några av våra kunder: Arlanda, H&M i Stockholm, Kuehne + Nagel, Kungliga Biblioteket, Lunds Universitet, Malmö Bellevuestadion, Malmö Stadsbibliotek, Nordiclights Hotel, Platinum Cars, Scandic Hotel Group, m.m.