• Universitet

  • Bilhallar

  • Butik

  • Kontor

  • Kyrkor

  • Smartahem

Lösningar

 

Baca Lighting har en lång och gedigen erfarenhet av ljussättning, styrsystem, intelligent belysning och smarta hem. Vi designar och tillverkar våra egna armaturer och använder enbart de bästa ljuskällorna på marknaden för att ge våra kunder både produkter och upplevelser av hög kvalitet. Vi är bland annat certifierade partners med Signify och Sverigedistributör för Philips Dynalite och jobbar varje dag med planering av belysning och styrningslösningar för olika anläggningar. Stora som små projekt är välkomna att hitta hjälp hos oss.Enkelhet:

Vi vill ge er möjligheten att skapa den perfekta atmosfären efter önskad tid och aktivitet utan att ha många onödiga strömbrytare och dimrar på väggarna. Med smart belysning får man enkelt med flera scenarion skapta efter sina behov och önskemål, alltihop i ett. Ändra ljuset från vardagsaktivitet till festligare eller mysigare belysning – både enkelt och roligt att använda. Genom en panel, telefon, dator eller surfplatta väljer du enkelt önskad scenario och det smarta systemet ställer in ljuset åt dig.


Energispar:

Med en välplanerad strategi för belysningen kan elkostnaderna minskas med 70% – 90%. Med planering från placering av armaturer efter behov och omgivning till att välja ljuskällor som kombinerar bra ljus med högt ljusutbyte och lång livslängd sparar vi energi. Med ljusstyrning som ändrar och kontrollerar ljuset får vi ytterligare en energisnålare anläggning med längre livstid. Med dynamisk belysning kan man minska energi-användningen i belysningsanläggningar upp till 90%. Även med hjälp av sensor kan man få närvarokontroll och ljusreglering med dagsljus där en ökning av dagsljuset reglerar ner den artificiella belysningen.


Integration:

Enkelhet och integration går hand i hand då vi förespråkar att ha ett överliggande system som vi integrerar ihop med andra system. Just för att man ska slippa trycka på flera knappar. Integrerar man ihop allt kan man t.ex. få ett larm att släcka all belysning, Slå på/av kraft och vatten efter en viss fördröjning. Synkronisera belysning med ljudsystem eller reglera ljusstyrkan efter dagsljuset. Du väljer vad du vill integrera i styrningen
och vi hjälper dig att skräddarsy ihop en smart styrlösning.


Support:

Vi på Baca Lighting jobbar allt i från styrsystem för hemmiljöer till större anläggningar som kräver mer för avancerade scenarion. Vi hjälper dig med att välja rätt styrsystem för installationen samt med programmering av ljusspel som önskas. Vi erbjuder även support om man vill göra ändringar på befintlig programmering.